תליית שלטים בגובה – השאירו את זה למקצוענים!

תליית שלטים בגובה - השאירו את זה למקצוענים!

אין ספק שאחד התחומים היותר מורכבים בכל מה שקשור לעולם הבניה והשיפוצים הוא התחום של עבודה בגובה. בכל שנה נפצעים מאות פועלי בניה ושיפוצים כתוצאה מתאונות עבודה בגובה שנחשבת לתחום מאוד מורכב ומקצועי הטומן בחובו סכנות רבות. 

הסכנות הן לא רק נפילה של הפועל שעובד מעל הקרקע אלא גם של פציעות כתוצאה משימוש לא נכון בציוד הבטיחות לעבודה, נפילה של ציוד מגובה רב הגורם לפציעה של אנשים הנמצאים על הקרקע ועוד. אחד התחומים בהם נדרשת עבודה בגובה הוא תליית שלטים כאשר במקרים רבים מדובר על שלטים לעסקים, שלטי פרסומות או שלטי חוצות שאותם יש לתלות על קירות גבוהים, מעל לבית עסק וכדומה. 

בכדי לתלות את אותו שילוט אנשים רבים יאמרו כי אין צורך בהכשרה כלל ומדובר על תליית שלט פשוטה שמקבילה לתליית תמונה על קיר הבית, אך זוהי טעות יסוד העלולה לגרום לפציעות, נזק ברכוש ואף אובדן בנפש. 

מה עלינו לעשות כאשר אנו רוצים לתלות שלט?

תליית שלט הינה דבר מורכב מיסודו אך לאו דווקא בגלל פעולת התלייה עצמה אלא לאור שילוב של מספר פעולות שאותן אך ורק אנשי מקצוע מיומנים יודעים לבצע בצורה מקצועית ובטיחותית. 

דבר ראשון, יש כאן אלמנט של עבודה בגובה, ובשביל לבצע עבודה כזו אנו חייבים הכשרה של עבודה בגובה שכן כל עלייה על סולם או במת הרמה לגובה של מעל לשני מטרים מחוייבת במעבר קורס בטיחות וביצוע רענונים דו שנתיים. 

מעבר לאלמנט של עבודה בגובה, השלט עצמו שוקל משקל רב ואם יפול לא רק שהוא עלול להינזק אלא גם יכול לגרום לנזק לאנשים סביב או לנזק ברכוש. לכן, יש לבצע את העבודה תמיד כאשר השלט עצמו מאובטח בצורה מקצועית, כמו גם כל ציוד העבודה בו נשתמש בזמן שאנו עובדים על תליית השלט. 

השילוב של כל האלמנטים הללו הוא דבר שמתאמנים עליו בקורס לעבודה בגובה ואדם שלא עבר הכשרה ייעודית לכך עלול למצוא את עצמו ללא הכישורים הנדרשים לביצוע המלאכה. בדיוק כמו שאנו מתעקשים בכל עבודה אחרת, שבעל מקצוע בעל הכשרה מתאימה הוא זה שיבצע את המלאכה, גם כאן, עלינו לדרוש שאך ורק אנשי מקצוע מיומנים בעלי הכשרה מתאימה יבצעו את המלאכה הזו. זה יכול להציל את החיים שלכם, למנוע נזק ברכוש של אנשים סביב וגם לעשות את המלאכה קלה, מהירה ומקצועית הרבה יותר שכן אין חכם כבעל נסיון. 


אנחנו בחברת במרומיו מבצעים מגוון רב של עבודות בגובה. צברנו נסיון רב במרוצת השנים בעבודות איטום, צבע, הרחקת יונים, תליית שלטים ועוד. אנשי המקצוע שעובדים בחברה שלנו ידאגו לתלות את השלט בצורה המקצועית, המהירה והאיכותית ביותר לשביעות רצונכם.

תוכן עניינים

מאמרים נוספים

גלילה לראש העמוד
050-2132700 דילוג לתוכן